Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Loempiavulling (3) - 4 stuks recept
Loempiavulling (3) - 4 stuks recept

Loempiavulling (3) - 4 stuks


Ingrediënten


Bereidingswijze


Garnalen fijnhakken, vlees in kleine vlokjes snijden. Olie verhitten en hierin knoflook, prei en tauge zachtjes fruiten. Vlees, garnalen en selderij toevoegen en het geheel nog 2 minuten al roerende laten bakken. Op smaak maken met ketjap en sherry, peper en zout. Een minuut laten bakken en op een zeef laten uitlekken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit loempiavulling (3) - 4 stuks recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven