Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Loempia´s gevuld met rundergehakt en garnalen recept
Loempia´s gevuld met rundergehakt en garnalen recept

Loempia´s gevuld met rundergehakt en garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roerbak in een grote wok op een hoog vuur de Chinese kool, taugé, selderij en lente-ui tot de groenten geslonken zijn. Roer daarna de garnalen erdoor en roerbak tot deze gaar zijn. Bak in een grote koekenpan het gehakt bruin. Giet het vet af en roer het vlees door het groenten-garnalenmengsel. Voeg de oestersaus, sojasaus en knoflook toe en wok op een hoog vuur. Als het geheel goed gemengd is de pan van het vuur halen. Leg een eetlepel vlees-garnalenmengsel (afhankelijk van de grootte van de loempiavellen eventueel meer) in het midden van elk vel. Vouw de randen dicht zodat een vleespakketje ontstaat. doe een beetje water op de randen en knijp de randen licht op elkaar. Frituur de loempia's goudbruin in plantaardige olie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit loempia´s gevuld met rundergehakt en garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven