Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Light witte koolcurry met cashewnoten recept
Light witte koolcurry met cashewnoten recept

Light witte koolcurry met cashewnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de kool schoon en snijd hem in reepjes. Maak de wortels schoon en snijd ze in reepjes. Pel en snipper de uien en de knoflook, was de rozijnen en laat ze uitlekken. Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan. Neem ze uit de pan. Verhit 2 eetlepels olie. Bak de kool portiegewijs in de olie. Breng de kool op smaak met zout en peper en neem uit de pan. Verhit 1-2 eetlepels olie in het bakvet. Fruit de ui, de knoflook en de wortels. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de rozijnen toe en de cashewnoten. Voeg de kerrie toe en laat kort meebakken. Voeg de kool weer toe. Giet er ca. 500 milliliter water bij en voeg het bouillonblokje toe. Laat de curry 25 minuten zachtjes pruttelen met het deksel op de pan. Breng nogmaals op smaak met zout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit light witte koolcurry met cashewnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven