Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Leverworst in het zuur recept
Leverworst in het zuur recept

Leverworst in het zuur


Ingrediënten


Bereidingswijze


3/4 liter water koken en af laten koelen. Giet dit in een vierkante bak die in de koelkast past. In de 1/4 azijn en 3/4 water (proeven of zuur genoeg is) de in stukken gesneden leverworst schijfjes van ongeveer 3 centimeter, (plastic er om laten). Hier bovenop de laurier met de kruidnagel gestoken. En in koelkast plaatsen, na 1,5 week proeven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit leverworst in het zuur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven