

Lente-salade
Ingrediënten
- 100 gram sperziebonen, beetgaar gekookt
- 1 lente-ui, kleingesneden
- 0,5 bosje peterselie, fijngehakt
- 0,5 bosje basilicum, in reepjes gesneden
- 2 tomaten, in plakjes gesneden
- 100 gram parmezaanse kaas, in krullen, met de kaasschaaf
- 1 eetlepel olijfolie
- 0,5 eetlepel balsamicoazijn
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Romige krielaardappeltjes met lente-ui en basilicum4 porties
15 minuten
bettyvandijk - Bietjes met lente-ui en bieslook4 porties
20 minuten
bettyvandijk - Doperwtjes met peterselie en lente-ui4 porties
15 minuten
bettyvandijk
Allergenen Informatie
Voor dit lente-salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Bijgerechten
- Lente-salade