Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krokante aardappelschijfjes recept
Krokante aardappelschijfjes recept

Krokante aardappelschijfjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden. Boen de aardappels met schil schoon en snijd ze in plakken van ongeveer 1/2 cm. Kook ze in ca. 12 minuten gaar, giet ze af en spoel er koud water over. Laat ze goed uitlekken en dep ze daarna droog met keukenpapier. Meng het broodkruim met de geraspte kaas en de chilli/paprikapoeder en leg dit op een plat bord. Klop de eieren met 2 eetlepels water los in een diep bord. Bereiden. Wentel de aardappelschijfjes eerst door het ei en daarna door het broodmengsel zodat ze rondom goed bedekt zijn. Verhit de frituurolie tot 180 gr en frituur de aardappelschijfjes in gedeelten in ca. 4.5 minuten krokant goudbruin. Schep ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krokante aardappelschijfjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven