Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krokante aardappelbootjes recept
Krokante aardappelbootjes recept

Krokante aardappelbootjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doorprik de aardappelen met een vork en bak ze in een ovenschaal gedurende 1 uur in een voorverwarmde oven (220C) tot ze gaar zijn. Snijd ze in de lengterichting door en lepel ze leeg, zodat ongeveer 1,5 cm dik rondom over blijft. Bestrijk de binnenkant van de aardappelbootjes met boter en kaas en kruid ze vervolgens met peper en zout. Leg de helften op bakpapier en plaats ze ongeveer 2 minuten onder de hete grill, tot de kaas smelt. Garneer elk bootje met 1 eetlepel zure room, de stukjes ham en de gesnipperde lente-uitjes.

Vegetarische variant:
Vegetariers kunnen de ham vervangen door een roerei of champignons.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krokante aardappelbootjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven