Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koude spaghettisalade recept
Koude spaghettisalade recept

Koude spaghettisalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti met wat zout zolang er op het pakje staat. Als de spaghetti goed gekookt heeft het water afgieten en de spaghetti lauw warm laten worden. Snijd ondertussen de ham in blokjes/reepjes. Voeg dit toe bij de lauw warme spaghetti. Neem de pesto en voeg twee grote eetlepels toe aan de lauw warme spaghetti. Goed roeren en wat op smaak brengen met wat zout en peper. De spaghetti koud laten worden. En eet smakelijk. Leuk recept voor als je een koud en warm buffet geeft.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit koude spaghettisalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven