Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Knolselderij-appelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng een pan met ruim water aan de kook, voeg het zout toe als het water kookt, voeg eerst de blokjes knolselderij toe en na 15 minuten de aardappel en de appelblokjes. Kook dan de groenten nog zo'n 20 minuten tot alles goed gaar is. Giet af en stamp alles fijn. Breng de puree op smaak met zout, peper en nootmuskaat
Roer de zure room en de peterselie erdoor en dien op.

Serveersuggesties

Je kunt dit prima ruim van te voren klaarmaken, je hoeft het dan alleen maar even op te warmen

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knolselderij-appelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven