Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflookbrood recept
Knoflookbrood recept

Knoflookbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de tenen van 1 bol knoflook los, maar pel ze niet. Verwarm in een steelpan met dikke bodem de olijfolie met daarin de knoflooktenen op laag vuur. Laat de tenen in 10 minuten zacht worden en licht kleuren en dan iets afkoelen in de olie. Knijp de tenen tussen duim en wijsvinger boven een kom uit en meng de knoflookpuree met 1 eetlepel Italiaanse kruiden, roomkaas en 2-3 eetlepels olijfolie tot een smeu´ge pasta. Voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd een donkerbruin stokbrood in dikke plakken en bestrijk ze met de knoflookpasta. Leg de plakjes op een stuk aluminiumfolie weer tot een stokbrood tegen elkaar aan en verpak het brood goed in de folie. Bestrijk het rondom met wat van de olijfolie. Leg het brood in het folie 12.5 minuten op het barbecuerooster, keer het regelmatig en laat het brood knapperig en warm worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knoflookbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven