Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knapperige bleekselderij recept
Knapperige bleekselderij recept

Knapperige bleekselderij


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de bloem met water, wijn en eierdooier door elkaar. Sla het eiwit stijf en spatel het voorzichtig door het beslag. Maak de bleekselderij schoon en snijd hem in stukken van 6 cm. Dep ze droog met keukenpapier. Verhit de frituurolie. Haal de bleekselderijstukjes door het beslag en bak ze in gedeeltes in de hete frituurolie in 4 minuten knapperig en bruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Bestrooi ze met iets zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knapperige bleekselderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven