Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kleine quiches recept
Kleine quiches recept

Kleine quiches


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 graden De plakjes bladerdeeg naast elkaar leggen en iets laten ontdooien. Met een vork een paar gaatjes prikken in het bladerdeeg. De vulling losjes verdelen over het bladerdeeg. 1 ei, 1 dooier, room, peper en zout, de nootmuskaat en de kaas in een shaker shaken. Ontbijtspek in plakjes kleingesneden en krokant gebakken in de koekenpan. Zalm en de prei in kleine reepjes snijden. Het makkelijkste is een bakvorm waar je de bladerdeeg in kan doen maar je kan ze ook dicht vouwen. Alles verdelen over de bladerdeeg. Dicht vouwen en bestrijken met een los geklopt ei. 15 tot 20 minuten bakken in een voorverwarmde oven. 10 minuten laten rusten voor dat je ze uit de vorm haalt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kleine quiches recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven