Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kisir recept
Kisir recept

Kisir


Ingrediënten


Bereidingswijze


De bulgur met gekookt water overgieten, deksel op de pan doen en wachten totdat het zacht wordt. Knoflook en ui klein snijden en in de koekenpan bakken met olie (olie moet boven de ui en knoflook komen), totdat deze glazig zijn. Daarna de tomatenpuree, peterselie, lente uitje en de kruiden erbij doen en dit ongeveer 2 a 3 minuten laten pruttelen. IJsbergsla en komkommer klein snijden en apart in een kom doen. Kijken of de bulgur zacht is, daarna kan je de fijn gesneden groenten, de knoflook en ui erbij doen. Citroensap en zout naar smaak erover doen en dit goed doorelkaar roeren.

Allergenen Informatie

Voor dit kisir recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kisir heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Heel lekker zeg ik, maak het nu 1 x per week dank je. Groetjes, Vanessa
    Vanessa gaf dit recept op 16 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Lekker eten hmmm jammie
    Hoofd gaf dit recept op 16 juli 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven