Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
kipsaté recept
kipsaté recept

kipsaté


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marinade maken van alle ingredienten. Steeds proeven of de marinade lekker is. Wanneer je niet precies meer weet wat je wilt toevoegen dan is het vaak voldoende om wat citroensap te gebruiken.
Proeven is erg belangrijk. Houd je van zoet, dan wat meer suiker en gembersiroop gebruiken.
De kip heel fijn snijden. Dit is echt Indisch, dus geen dikke brokken (deze eet je wel bij de Chinees).
De kip door de marinade roeren en laten intrekken. Liefst een hele dag marineren. Kan ook een dag er voor.
De kipstukjes aan een satestokje rijgen .
De stokjes kunnen vooraf in het water worden gelegd.
Dan de spiesjes lekker grillen of op de bbq.

Serveersuggesties

Lekker bij de rijsttafel of op de bbq.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipsaté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven