Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipsalade recept
Kipsalade recept

Kipsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kipfilets gaar koken af laten koelen en in stukjes snijden, de tomaten ontdoen van het vel en samen met de paprika en komkommer in stukjes snijden. Voeg de mais toe en meng het goed door elkaar. Maak van de olie, azijn, sojasaus, paprikapoeder en een paar druppels tabasco een dressing breng het op smaak met peper uit de molen. Giet dat over de salade en zet het nog ongeveer een uur afgedekt weg in de ijskast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven