Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenlevertjes (heet) recept
Kippenlevertjes (heet) recept

Kippenlevertjes (heet)


Ingrediënten


Bereidingswijze


De levertjes schoonmaken en in niet te kleine stukjes snijden. Doe de olie in de pan. Fruit de uien enkele minuten. De pepers snipperen en even laten meefruiten. De levertjes hieraan toevoegen en even laten meebakken. Peper en zout naar smaak toevoegen. Zoveel water toevoegen dat de levertjes net onderstaan. Ca. een half uur laten smoren op een kleine pit en iets laten indampen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kippenlevertjes (heet) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven