Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippengehaktkoekjes recept
Kippengehaktkoekjes recept

Kippengehaktkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van knoflook, ui, sambal, kemiriepasta, laos en koenjit en meng deze met kippengehakt, aardappel, ketoembar, djinten, kokos, beschuit en zout en eierdooiers. Laat de massa opstijven in de koelkast. Vorm er dan platte koekjes van. Haal die door het eiwit en bak ze bruin in ruim olie op niet te hoog vuur. Serveer bij de borrel, rijsttafel of bahmischotel.

Allergenen Informatie

Voor dit kippengehaktkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven