Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipketjap spiesen recept
Kipketjap spiesen recept

Kipketjap spiesen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilets in blokken van ongeveer 1 cm.
Snipper de ui, knoflook en gember.
Doe de soja en ketjap in een grote kom en doe hier de gesnipperde ui, knoflook en gember bij.
Peper en zout toevoegen.
Een flinke scheut olie toevoegen en goed doorroeren.
Kipfilet hierbij doen en afgedekt ongeveer 8 uur in de koelkast zetten.
Rijg de blokjes aan satÚpennen en bak ze in een grillpan of met een beetje olie in een grote koekenpan.
Serveer als bijgerecht of als hoofdgerecht.

Eet smakelijk.

Serveersuggesties

Als bbqspies eerst voorzichtig garen in een grote stevige plastic zak. Spiesen in een zogenaamde zipbag doen met de punten omhoog en langzaam garen in ongeveer 15 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipketjap spiesen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kipketjap spiesen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Een mooi recept wat kleine aanpassingen gedaan. Een klein puntje sambal toegevoegd aan de marinade. De olie na het marineren toevoegen en voor het rijgen van de stokjes. En om te marineren op een k... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 31 juli 2014 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven