Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ketjapballetjes recept
Ketjapballetjes recept

Ketjapballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui fijn en meng dit met het gehakt. Voeg paneermeel toe naar behoefte (je moet er goede balletjes van kunnendraaien). Draai er kleine balletjes van (doorsnee ongeveer 2 a 3 cm). Breng het water aan de kook met het bouillonblokje. Zodra het water kookt, balletjes toevoegen. Doorkoken, zodra het water schuimt, dit schuim afscheppen. Als het schuim eraf is, dan ketjap toevoegen. Water moet goed donker worden van de ketjap. 1/2 uur a 3/4 uur zachtjes laten doorpruttelen.

Serveersuggesties

Lekker bij nasi en/of bamigerechten. Als borrelhapje is het ook een succes.

Allergenen Informatie

Voor dit ketjapballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven