Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kentang di smoor (droog gestoofd aardappelen) recept
Kentang di smoor (droog gestoofd aardappelen) recept

Kentang di smoor (droog gestoofd aardappelen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelen schillen, wassen en dan in 4 stukken snijden, daarna gaarbakken.
Frituur je de fijngesneden ui en knoflook goudbruin, voeg de ketjap, bouillonblokjes, adji-no-moto, laos, zwarte peper, zout en suiker toe, goed samen doorbakken op matig vuur, intussen strooi je de fijngesneden selderij toe. 3 minuten doorbakken en klaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kentang di smoor (droog gestoofd aardappelen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven