Kaassalade met komkommer

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Zeef
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Schil de .
  2. Snijd het in de lengte door.
  3. Verwijder met behulp van een theelepel het zaad uit beide helften.
  4. Snijd iedere helft daarna nogmaals doormidden.
  5. Snijd de vervolgens in kleine stukjes.
  6. Strooi er wat over en laat de op een zeef goed uitlekken.
  7. Snijd de kaas in smalle reepjes en de klein.
  8. Schep kaas, en door elkaar.
  9. Beleg 2 bordjes met in reepjes gesneden sla en schep de komkommersalade erop.
  10. Snijd de eieren in parten en leg deze om en om rond de salade.
  11. Vermeng de mayonaise met de .
  12. Roer dit tot een gladde saus.
  13. Voeg en naar smaak toe.
  14. Rasp de op een fijne rasp en roer deze tegelijk met de door de saus.
  15. Schep daarna een deel van de saus op iedere salade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slasaus kan sporen bevatten van ei en Allergie in hardgekookte eieren
  • leerdammer kaas en yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in leerdammer kaas en yoghurt
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in leerdammer kaas en slasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
  • leerdammer kaas en yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • leerdammer kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
179 kcal
8%358 kcal
Vetten
8 g.
11%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaassalade met komkommer