Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kaasdip met rode wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereiden:
Snij aan de bovenkant de korst van de camembert. Leg in een rond ovenvast schaaltje van dezelfde grootte. Bestrooi met de fijngehakte knoflook en zet 20 minuten in een oven van 175ºC. Roer na 20 minuten, als de kaas licht vloeibaar is, door en begiet met een borrelglaasje rode wijn. Laat even afkoelen en serveer met crudités op een groot bord.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasdip met rode wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven