Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ingemaakt zuur


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een grote pot of schaal die je dicht kan doen. Doe hier 2 delen azijn en 1 deel water in. Was een komkommer en snijdt hem in niet te dunne schuine plakken. Snijd een ui in reepjes en de paprika ook. Doe deze in de pot samen met 4 korrels chinese suiker. Snijd 2 3 stukjes van de peper af en voeg deze ook toe. Goed mengen en koud weg zetten.

Serveersuggesties

Is het zuur te pittig voeg wat water toe of een paar korrels gewone suiker.Heerlijk bij nasi of bami.Maar ook bij roerbak snijbonen

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ingemaakt zuur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven