Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische Vruchtensalade recept
Indische Vruchtensalade recept

Indische Vruchtensalade


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Schil de Komkommer en verwijder het uiteinde. Snij de Komkommer in de lengte door, haal het zaad uit beide helften en snij de Komkommer in plakjes.
Schil de Appels verwijder het klokhuis en snij ze in dunne partjes.
Schil de Ananas zo dat de doornachtige in groeisels ook verwijderd
worden.
Snij de vrucht in plakken en haal de midden kern er uit weg
en snij het vruchtvlees in reepjes of blokjes.
Halveer de Mango verwijder de pit schep het vruchtvlees uit de schil en snij het in blokjes.
Schep in een schaal komkommer en vruchten door elkaar. Laat de Paprikastukjes eerst goed uitlekken. Los de suiker op in 5 el kokend water voeg de ketjap, de sambal oelek en citroen of limoensap toe en schenk over de vruchten.
Schep alles luchtig om en strooi als laatste de uitgelekte paprikastukjes er over.

Serveersuggesties

Dit is een heerlijk gerecht bij de rendang.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indische vruchtensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven