Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase spinazie recept
Indiase spinazie recept

Indiase spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de spinazie en verwijder de dikke steeltjes. Verwarm de spinazie met aanhangend water en wat zout op hoog vuur en laat 5 minuten slinken, regelmatig omscheppen. Voeg de kerriepoeder op het laatst toe (ca. 2 minuten) en giet het overtollige vocht af. Voeg de Room Culinair toe en pers er de teentjes knoflook boven uit . Verwarm het geheel ca. 1 minuut goed door en breng op smaak met zout en peper en strooi er de munt door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit indiase spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven