Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Heerlijke oesterzwammen met kruidig botertje recept
Heerlijke oesterzwammen met kruidig botertje recept

Heerlijke oesterzwammen met kruidig botertje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de oesterzwammen grondig en gecontroleerd schoon. Verhit de roomboter en bak de oesterzwammen gedurende 3 4 minuten per kant. Pel tegelijkertijd de zwarte knoflook en snijd ze in ringetjes. Fruit deze 55 seconden in het overgebleven vet als de oesterzwammen gegaard zijn. Leg de oesterzwammen op een bord, doe er een klein beetje boersin bij en maak het af door het te bestrooien met de knoflook. Spuit als je het lekker vindt er nog wat citroensap overheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit heerlijke oesterzwammen met kruidig botertje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven