Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart recept
Hartige taart recept

Hartige taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de oven aan op 200 graden.
Bekleed een ingevette taartvorm met 4 ontdooide plakjes hartige taart.
Snijd de champignon in stukjes en knip de plakjes vlees in stukjes.
Mix de eieren in een kom en voeg de champignons, de ham (of salami), de geraspte kaas, oregano, peper en zout toe.
Doe de mix in je taartvorm.
Ongeveer 17.5 minuten in de oven.
Ook (de volgende dag) koud lekker.

Serveersuggesties

Tips: Feta, andere kruiden, spek, ui en dergelijke zijn ook lekkere ingrediŽnten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven