Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige crumble met tomaten recept
Hartige crumble met tomaten recept

Hartige crumble met tomaten


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Open het blik tomaten of dompel de verse tomaten enkele seconden in kokend water en pel ze. Fruit de tomaten even in 2 eetlepels olijfolie. Mix de basilicum met 2 eetlepels olijfolie. Meng de bloem, parmezaan, het paneermeel en de boter tot je een kruimelig deeg hebt. Schep de tomaten in een bakvorm, lepel de basilicumolie erover en bestrooi met het crumbledeeg. Zet 20 minuten in een oven op 180C.

Serveersuggesties

Je kunt de tomaten vervangen door courgettes en geitenkaas of mozzarella toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige crumble met tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven