Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige bladerdeeg flapjes recept
Hartige bladerdeeg flapjes recept

Hartige bladerdeeg flapjes


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Schil de wortel en pel de ui en knoflook. Snijd in stukken en hak deze met de peterselie in een keukenmachine of met de hakker van staafmixer heel fijn.
Fruit aan in een beetje olijfolie en bak zachtjes bijna gaar.
Voeg dan het gehakt toe en bak deze rul en bruin. Voeg de doperwtjes toe en laat zachtjes pruttelen tot deze ook gaar zijn. Voeg de tomatenpuree, 2 el water en de specerijen toe en laat afkoelen.
Snijd de ontdooide plakjes bladerdeeg diagonaal door, vul met een flinke lepel gehakt/groenten mengsel en knijp ze goed dicht.
Bestrijk met de los geklopte eidooier
Bak ze in een op 200 graden voorverwarmde oven in ca. 20 minuten mooi bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige bladerdeeg flapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven