Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haricots verts met balsamicodressing recept
Haricots verts met balsamicodressing recept

Haricots verts met balsamicodressing


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Haricots verts schoonmaken (puntje eraf en wassen). In kokend water met wat zout, in ongeveer 8 minuten beetgaar koken (of stomen). Afgieten en af laten koelen in saladebak. Dressing maken van olijfolie extra vierge, balsamicoazijn, Dijon mosterd, knoflook en sjalotjes. Op smaak brengen met peper en zout. Dressing over de afgekoelde boontjes scheppen. Zorgen dat de dressing goed over de boontjes verdeeld is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit haricots verts met balsamicodressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven