Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haricots verts in serranoham met bieslook recept
Haricots verts in serranoham met bieslook recept

Haricots verts in serranoham met bieslook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 C. Kook de haricots verts 6 minuten in water met zout. Spoel koud onder de kraan. Schep om met de olie. Verdeel in 12 porties. Vouw de plakjes ham in de lengte dubbel. Leg de bonen erop, rol op en bind eventueel vast met bieslook. Leg in een ovenschaal (25 x 30 cm) en verwarm 5 minuten in de oven. Strooi er wat peper over.

Serveersuggesties

Tip: U kunt de rolletjes 2 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm voor het serveren 5 minuten in de oven op 180 C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit haricots verts in serranoham met bieslook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven