Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentepakketje met gepofte knoflook en sjalot recept
Groentepakketje met gepofte knoflook en sjalot recept

Groentepakketje met gepofte knoflook en sjalot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Warm de oven voor op 200 graden C. Neem 2 stukken folie van 30 cm. lengte. Haal de tenen los van de knoflook. Halveer de paprika en maak deze schoon. Pel de sjalotten en halveer ze (laat de aanzet heel). Verdeel de sjalotten op één helft van beide stukken folie. Vul de paprikahelften met een takje van het verse kruid en verdeel de knoloof over. Zet de paprika's op de sjalotten. Schenk overal de olijfolie over en bestrooi met zout en peper naar smaak. Vouw de folie dubbel over de groente, rol de randen rondom om en prik er gaatjes in. Zet de pakketjes in de oven en bak ze in 30 minuten gaar. Leg de pakketjes op 2 borden en snijd ze vanaf één hoek open. De knoflook is nu zo zacht dat je het uit de teentjes kan knijpen en als een pasta over de groente kan uitsmeren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groentepakketje met gepofte knoflook en sjalot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven