Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groene saus met pijnboompitten, knoflook, basilicum en belegen kaas recept
Groene saus met pijnboompitten, knoflook, basilicum en belegen kaas recept

Groene saus met pijnboompitten, knoflook, basilicum en belegen kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin en laat ze in een schaaltje afkoelen. Pel en snipper de knoflook. Hak de basilicum fijn. Pureer de pijnboompitten met knoflook, basilicum en kaas. Voeg al roerend in een dun straaltje de olijfolie toe en breng de groene saus op smaak met zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit groene saus met pijnboompitten, knoflook, basilicum en belegen kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Groene saus met pijnboompitten, knoflook, basilicum en belegen kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Dit wordt ook wel 'pesto' genoemd.
    Kaas gaf dit recept op 25 september 2013 5 uit 5 sterren
  • Hoi. hier een mail van corriekok, zeg dit recept lijkt mij een lekkere saus voor over de bloemkool. Heb je zelf nog ideeen waar dit recept goed bij past? Ik zou dat graag willen weten.
    Corriekok gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven