Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Griekse salade (modern) met fetavinaigrette recept
Griekse salade (modern) met fetavinaigrette recept

Griekse salade (modern) met fetavinaigrette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng met de mixer de melk, citroensap en azijn. Daarna langzaam de olijfolie toevoegen en de knoflook. Het moet een geheel vormen. Als laatste de feta verbrokkelen en samen met de parmezaan erbij doen. Net zo lang mixen dat het een vinaigrette vormt. (Deze vinagrette kan een aantal dagen in de koelkast bewaard worden. )
Grill het broodje 1 minuut aan beide kanten. Snijd de tomaten en komkommer in stukken en meng die met de ui. Scheur het broodje in stukken en meng er doorheen. Schenk er de vinaigrette overheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit griekse salade (modern) met fetavinaigrette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven