Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gratin van bloemkool, broccoli en aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. (180 graden C. hete luchtoven) en vet een ovenschaal in. Breng ruim water aan de kook en kook de groenten 10 minuten. Schep de aardappelpuree langs de rand van de ovenschaal. Druppel er wat olie over. Klop de yoghurt los met de currypasta en het ei. Giet de groenten af, schep de kerrie yoghurt erdoor en schep ze in het midden van de schaal Bestrooi de groenten met amandelschaafsel. Zet de schaal ca. 15 minuten in de oven tot het amandelschaafsl mooi goudbruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gratin van bloemkool, broccoli en aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven