Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Goelai van eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de sambal met gemberpoeder, citroensap en tamarinde tot een papje en meng de uien en knoflook hier doorheen zonder echt hard te wrijven. Fruit dit papje in de olie tot de uien geel zien. Voeg er het vocht aan toe en het salamblaadje. Breek de eieren voorzichtig een voor een in dit sausje en laat ze daarin gaar worden. De eieren moeten heel blijven.

Serveersuggesties

Lekker bij de rijstgerechten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit goelai van eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven