Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Glutenvrije pasteigebakjes recept
Glutenvrije pasteigebakjes recept

Glutenvrije pasteigebakjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gebruik 2 metalen ringen met een diameter van 9 en 7 centimeter (te koop in een huishoudwinkel).

Klop het eiwit met wat zout.

Neem enkele vellen zelfgemaakt bladerdeeg uit de diepvries of bladerdeeg uit de reformwinkel.
Leg als eerste de grote ring op het deeg en stanst die uit, dit de z. g. basis van het bakje.
Vervolgens pakt u een ander vel bladerdeeg en zet eerst de grote ring en daarna de kleinere ring in het midden en stanst beide uit. Nu heeft u een dunne ring die op de basis van het eerste gestanste vel komt. De binnenste ring kunt u gebruiken voor het kapje op het pasteitje.
Vervolgens gebruikt u beide ringen om nog twee of drie dunne ringen te maken. Die legt u wederom op de basis. De kleinere ronde ringen kunt u weer samenvoegen en gebruiken om de benodigde ringen te maken.
Vergeet niet om alle delen die op elkaar gezet worden in te smeren met eiwit.
Nadat u alles tot een bakje opgebouwd hebt legt u het best op bakpapier in de oven en bakt ze op 200 graden tot ze mooi bruin zijn.

Serveersuggesties

Vul de bakjes met kip-, paddenstoelen of vleesragout.

Allergenen Informatie

Voor dit glutenvrije pasteigebakjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven