Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met spinazie walnotenpesto recept
Gevulde paprika met spinazie walnotenpesto recept

Gevulde paprika met spinazie walnotenpesto


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Mix voor de pesto alle ingrediŽnten in een blender. Vewarm de oven voor op 180 graden C. Verhit de olijfolie en bak de aubergine in 8 minuten goudbruin. Voeg de courgette toe en bak 2 minuten. Voeg de sjalotjes en knoflook toe en bak nog 1 minuut. Roer er dan de tomaat, rijst, oregano, peper en zout doorheen. Snijd de bovenkant van de paprika's af en vul deze met het groente rijstmengsel. Leg de dekseltjes er eventueel op, zet de paprika's in een ovenschaal en verwarm ze 35 minuten in de oven. Serveer de gevulde paprika's met de pesto.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met spinazie walnotenpesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven