Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde komkommer recept
Gevulde komkommer recept

Gevulde komkommer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en schil de komkommers. Snijd de komkommers in de lengte doormidden. Verwijder de zaadjes en hol de helften uit. Snipper de ui fijn. Knip de peterselie fijn. Meng het gehakt met ui, paneermeel, ei, peterselie, kruiden en zout. Vorm van het gehaktmengsel 4 lange rollen en druk deze in de komkommerhelften. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Vet een ovenschaal in en leg de komkommerhelften naast elkaar erin. Schenk de bouillon erbij. Laat de gevulde komkommers in het midden van de oven in 25 minuten bruin en gaar worden. Bedruip tijden het bakken de komkommer met de bouillon. Dek de komkommers als ze bruin zijn af met alu-folie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde komkommer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven