Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde gebakken Tahu recept
Gevulde gebakken Tahu recept

Gevulde gebakken Tahu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd elke blok tahu in plakken van 3 cm dikte. Snijd de plakken daarna schuin doormidden en hol ze voorzichtig uit. Vermeng de uitgenomen tahu met het gehakt . Snijd vervolgens de uien, knoflook en de selderij heel fijn. Kluts het ei in een schaal en doe er het gehakt en alle ingrediŽnten erbij. Meng het geheel goed. Vul, als dit alles klaar is, de uitgeholde tahu met het mengsel. Druk het mengsel goed aan. Bak de gevulde tahu in ruim olie lichtbruin. Let er op dat het vuur niet te hoog staat, anders is de tahu al bruin voordat het vulsel gaar is. Tip: Bij dit gerecht kunt u een sausje maken van ketjap, sambal, citroensap, wat zout en een 1/2 theelepel suiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde gebakken tahu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven