Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde aardappelbakjes recept
Gevulde aardappelbakjes recept

Gevulde aardappelbakjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schil en was de aardappelen. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Giet ze af en pureer ze. Klop 1 eierdooier, de boter en kaas door de puree. Vet de binnenkanten van 4 ovenvaste bakjes met een doorsnede van 15 cm in met boter. Druk het aardappeldeeg tegen de binnenkanten van de bakjes. Klop de tweede eierdooier los en bestrijk het deeg er mee. Bak de aardappeldeegbakjes in het midden van de oven in 20 minuten gaar en neem de bakjes uit de oven. Snijd de courgette in kleine stukjes. Rasp de worteltjes en snijd ze in kleine stukjes. Maak de peultjes schoon en snijd ze in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak de groenten in 8 minuten beetgaar. Roer de slagroom door de groenten en laat het even binden. Breng het op smaak met zout. Was de veldsla en verdeel ze over 4 bordjes. Leg op elk bordje een aardappelbakje en schep de groenten erin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde aardappelbakjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven