Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde aardappel met stukjes spek recept
Gevulde aardappel met stukjes spek recept

Gevulde aardappel met stukjes spek


Ingrediënten


Bereidingswijze


De aardappelen in aluminium folie inpakken, op een bedje van zout leggen en in een oven van 200 graden C. in één uur afbakken. Haal de aardappel uit de folie en halveer hem, hol de aardappel uit en bewaar dit. Verwarm in een pan de olie en fruit hierin het spek en de uien voeg hierbij de aardappelvulling. Bak dit even mee, doe er een scheutje room bij en breng op smaak met de knoflook en peper en zout. Vul hiermee de gehalveerde aardappel. Verdeel hierover de kaas en gratineer deze in de oven of grill.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde aardappel met stukjes spek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven