Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld ei recept
Gevuld ei recept

Gevuld ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Kook het ei in water 15 min
2. Laat het afkoelen.
3. Pel het ei.
4. Snij het ei horisontaal door de helft.
5. Haal het eigeel eruit.
6. Maak het in een bakje prut.
7. Meng de Mayonaise, en kerriepoeder erbij, (evt. de mostert of ketchup)
8. Als je geen slagroomspuit, of een slagroomharmonicatje hebt, dan gebruik je een theelepel.
9. Als het goed door elkaar zit, schep je met de theelepel de halve eieren vol.
10. Strijk de bovenkant glad met een lepel.
11. Strooi voor de sier de peterselie over het ei (evt. ook beetje kerriepoeder)
12. Nu kan je het opdienen.

EET SMAKELIJK

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevuld ei heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Gebruik je niet wat veel kruiden voor 1 ei de hoeveelheden zou meer voor 10 eieren zijn?
    Jaccor gaf dit recept op 11 juni 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven