Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld ei met kaas en tonijn recept
Gevuld ei met kaas en tonijn recept

Gevuld ei met kaas en tonijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook acht eieren, ongeveer 6/7 min. Als dat klaar is en ze hard gekookt zijn, ga je ze schillen. Snij alle acht de eieren door midden, en haal het gele er uit.
Het gele doe je in een kom, en dan prak je het. Als er niet zo veel grote klonten meer in zitten, doe je er 3 eetlepels mayonaise in, een eetlepel mosterd, peper en zout.
Het is dan een geel met wat wit prakje. Leg de halve, witte onderdelen van het ei (16) op een bord en doe de gele prak er in. Als alle 16 witte eieren gevuld met geel zijn strooi je er wat kaas en tonijn overheen.

Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Dien het op, met een mooi bord en sierlijke bewegingen!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevuld ei met kaas en tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven