Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoomde eieren recept
Gestoomde eieren recept

Gestoomde eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren los in een kom. Maak de bosuitjes schoon. Snijd 1/2 bosuitje in smalle ringetjes en de rest fijn. Snijd de Spaanse peper overlangs doormidden, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Meng de eieren, fijngesneden bosui, Spaanse peper, garnalen, koriander, kokosmelk, vissaus en het limoensap in de keukenmachine. Vet 4 ronde ovenschaaltjes (diameter 10 centimeter) in met boter en schenk het eimengsel erin. Zet de schaaltjes in een stoommand en plaats deze boven een pan met kokend water. Leg een deksel op de mand en stoom het gerecht 1 2 minuten tot het eimengsel binnenin net is gestold. Neem de schaaltjes uit de stomer en laat ze 2 minuten staan. Stort de inhoud op een bord en verdeel elk stuk in 4 porties. Garneer de borden met de ringetjes bosui.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoomde eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven