Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde komkommer recept
Gestoofde komkommer recept

Gestoofde komkommer


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Was de komkommers en snijd ze in de lengte in vieren. Verdeel het in stukken van 6 cm. Kook de komkommerstukken 5 minuten in een pan met een bodempje water en zout. Neem de komkommer uit de pan en laat ze uitlekken. Smelt de boter in een pan en roer de bloem erdoor tot er een bal ontstaat. Laat de bloem even garen. Schenk al roerend de bouillon erbij tot er een gladde saus ontstaat. Voeg de tijm, tomatenpuree en zout toe. Laat de saus 5 minuten zachtjes doorkoken. Leg de komkommerstukken in de saus en warm het even door. Lekker met spaghetti en geraspte kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde komkommer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gestoofde komkommer heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Heel apart, maar wel lekker lijkt mij !
    Jeroen gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven