Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde courgette, tomaat en basilicum recept
Gestoofde courgette, tomaat en basilicum recept

Gestoofde courgette, tomaat en basilicum


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pel en snipper de ui in ringen. Was en snijd de courgette in plakjes van ca. 2 cm. Was en snijd de tomaten in blokjes. Verhit de olie in een ruime pan en bak in matig hoog vuur de uien ringen en de courgetteplakjes met wat zout ca. 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes, de Italiaanse tuinkruiden en 1 deciliter water toe en stoof dit met een deksel op de pan in 10 mimuten gaar, geregeld omscheppen. Voeg de demi crème faiche toe en verwarm deze nog 3 minuten mee. Roer de basilicumreepjes erdoor, breng op smaak met met zout en peper en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde courgette, tomaat en basilicum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven