Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gesmoorde komkommer met paprika en tomaat recept
Gesmoorde komkommer met paprika en tomaat recept

Gesmoorde komkommer met paprika en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de komkommer en snijd de groente in blokjes. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de tomaten in stukjes. Pel en snipper de ui. Verhit de boter of margarine in een pan en bak de ui even mee. Voeg de komkommer en de paprika toe. Schep alles goed om. Voeg een klein scheutje water toe en smoor de groenten in ongeveer 10 minuten met het deksel op de pan. Voeg de tomaten de laatste minuten van de smoortijd toe aan de komkommer. Breng op smaak met zout en peper en schep 1-2 eetlepels beschuitkruim of paneermeel door de groenten.

Serveersuggesties

Lekker met aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gesmoorde komkommer met paprika en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven