Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde paprika recept
Geroosterde paprika recept

Geroosterde paprika


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Halveer de paprika's en verwijder de zaadjes. Leg de paprika's met het vruchtvlees naar beneden in een ovenschaal en rooster ze 30 minuten tot het vel zwarte blaren heeft. Doe de paprika's in een plastic zak om af te koelen en trek de velletjes eraf. Snijd de paprika's in stukjes. Pel en snipper de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de paprika's met knoflook en tijm al roerend op laag vuur 10 minuten. Breng het geheel op smaak met zout en basilicum. Schep het gerecht op een schaal.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geroosterde paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven