Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gerookte paprikapoeder recept
Gerookte paprikapoeder recept

Gerookte paprikapoeder


Ingrediënten


Bereidingswijze


Papikapoeder kan je makkelijk zelf roken. Neem een rookpan Doe een eetlepel houtmot in de pan, plaats dan een hoeveelheid alumiumfolie op het rooster in de pan en prik hier dan kleine gaatjes in. Zet de pan op een heel zacht vuur tot de houtmot begint te roken. Strooi/verdeel in een dunne laag zoet paprikapoeder op de aluminium folie en sluit de deksel. Laat dit enkele minuten roken.

Serveersuggesties

Pas op! Laat de pan niet te heet worden, want paprikapoeder, gaat snel broeien, als de pan wordt geopend, kan de vlam in de pan slaan. Gerookt paprika poeder kan b.v. worden gebruikt; op lecso, in salades, in paprika kip marinade

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gerookte paprikapoeder recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven